Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Uw verkoop online

Webwinkel ontwikkelingCrossMotion heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen en beheren van webwinkels en andere online verkoop.

Afhankelijk van uw product en doelstellingen kan CrossMotion uw online verkopen optimaliseren met behulp van bestaande software zoals Magento of Open Cart. Voor verschillende branches heeft CrossMotion ook maatwerk oplossingen beschikbaar voor bijvoorbeeld de verkoop van trainingen, tickets of abonnementen.

Uiteraard stoppen we niet als uw webwinkel klaar is. Zo kunnen we u ook adviseren in de online marketing van uw shop en het beheren van Adwords campagnes / Sociale media enz.... Wij zijn altijd geinstresseerd om vrijblijvend met u mee te denken naar mogelijkheden om uw naamsbekendheid en omzet te verhogen.

Bent u geintresseerd geraakt. Lees verder om te zien wat CrossMotion voor uw branche kan betekenen, of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

MagentoMagento
Magento is een zeer uitgebreid e-Commerce platform gebouwd met open source technologie. magento is het meest uitgebreide open source e-commerce systeem dat momenteel beschikbaar is. Door het ongeevenaarde scala aan moelijkheden is het wel een zwaar systeem, waardoor het niet op een gewoon hostingpakket kan draaien. CrossMotion heeft speciaal voor Magento webwinkels een hosting platform ontwikkeld waarop uw shop altijd goed en snel bereikbaar is.

Magento is intressant voor u als u een groot assortiment heeft met configureerbare producten zoals bijvoorbeeld kleding of IT.

Open cartOpen Cart
Open Cart is qua functionaliteiten een stuk beperkter als Magento. Daarentegen is Open Cart wel makkelijker op maat aan te passen en eenvoudiger te beheren. Open Cart is een goed alternatief voor Magento voor startende en kleine webwinkels.


CM-commerce
CM-commerce is een uitbreiding van ons eigen CMS systeem. Dit systeem omvat een basis webwinkel systeem welke we doordat we het zelf ontwikkeld hebben volledig naar uw wensen kunnen aanpassen. Dit systeem is intressant voor u als uw wensen afwijken van de standaard webwinkels.

CM-trainingen

CM tickets