Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

MagentoMagento is een (gratis) zeer geavanceerd systeem voor webwinkels. Magento is het snelst groeiende eCommerce systeem dat momenteel beschikbaar is.

Doordat Magento zeer omvangrijk en flexibel is, vereist het veel van het hostingplatform. Een standaard magento shop lijkt vaak goed te draaien op een gewoon hostingpakket. Echter waneer uw shop groeit qua producten en er meer bezoekers tegelijk op de shop komen, kan de snelheid al snel oplopen tot enkele seconden.

Een langzame webwinkel is de grootste ergenis van uw bezoekers. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het bounce percentage (aantal bezoekers dat niet verder komt dan een pagina.) bij trage websites aanzienlijk hoger is als bij snelle websites, en ook het aantal bekeken pagina's per bezoek en de gemiddelde tijd op de site pakt bij een snelle site een stuk beter uit. Het zal u dan ook niet verbazen dat verschillende onderzoeken al hebben aangetoond dat een snelle website zich automatisch vertaald in meer omzet.

Wilt u de snelhied van onze servers testen. neem dan een kijkje in ons portfolio en filter op "Magento".

Naast goede hosting zijn er ook nog andere technieken toe te passen zoals Caching, Full Page Caching, optimalisatie van de code en beperking van het aantal requests. Wilt u vrijblijvend advies over het optimaliseren van uw website en het verbeteren van uw conversie percentage. Neem dan graag contact met ons op.


Direct contact opnemen