Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Online backup

Een kapotte laptop, Een virus in uw bedrijfsnetwerk, Diefstal. Potentiele rampen die gemakkelijk te voorkomen zijn. CrossMotion biedt Online Backup aan. Dit is de backupoplossing voor het Midden- en Kleinbedrijf maar ook voor de particuliere gebruiker.

Het voordeel van online backup is dat de backups extern worden opgeslagen. Hierdoor bijft uw data altijd berijkbaar, zelfs bij brand of diefstal is uw data veilig. Daarnaast kunnen de backups ook automatisch worden gedraaid waardoor u er na het eenamlig instellen geen omkijken meer naar heeft.

Tarieven
De tarieven zijn geheel afhankelijk van de grootte van uw backupaccount. We hebben een aantal standaard pc-backup pakketten voor u samengesteld. Voor andere pakketen of voor proffesionele backup van uw server of exchange boxen kunt u contact opnemen voor een maatwerk offerte.

Probeer gratis!
Bij CrossMotion kunt u de Onlinebackup nu gratis 1 maand uitproberen. Neem contact met ons op om een account aan te vragen.