Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een wijd begrip dat op veel aspecten van een website kan worden toegepast.

Technische Optimalisatie
In de eerste plaats kan er vaak al veel resultaat behaald worden door uw website zelf technisch goed op te bouwen. Er zijn een hoop "truukjes" bekend welke u kunnen helpen om uw site hoger in zoekmachines te krijgen. Echter is er een belangrijke regel. Bouw uw site voor uw doelgroep, en niet voor de zoekmachine. CrossMotion bouwt al haar sites zo dat ze ook goed door zoekmachines gevonden kunnen worden. Daarnaast kunnen we u ook adviseren in het schrijven van content welke zowel voor de gebruiker relevant is als ook door zoekmachines goed gewaardeerd wordt. U zult zien dat de technieken die wij toepassen niet alleen voor een betere positie in de zoekmachiens zorgt, maar ook voor een betere everaring voor de gebruikers.

Content optimaliseren

Linkbuilding
Eén van de belangrijkste zaken bij zoekmachine optimalisatie het het zogenaamde linkbuilding. Google hecht namelijk grote waarde aan het aantal inkomende links naar je website. De theorie hierachter is vrij simpel. Zij zien deze links als stemmen voor jouw website. Des te meer stemmen jouw website ontvangt, des te belangrijker deze volgens Google moet zijn. Immers, waarom zouden mensen anders de moeite nemen om naar jouw website te linken.

Bij linkbuilding gaat het verder niet zozeer om de kwanteit (de hoeveelheid inkomende links) maar om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald op de relevantie van de link (schrijft degene die naar jouw website linkt over hetzelfde onderwerp) en de autoriteit van de website die naar jouw website linkt (is het iemand die zelf ook veel stemmen heeft ontvangen).


Zoekmachine / sociale media marketing
Indien u op korte termijn resultaat wilt zien, kunnen we u ook ondersteunen in het opzetten en beheren van een Adwords campagne. Hierdoor wordt uw site direct goed in de betaalde resultaten van Google weergegeven, en door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Adwords kan dit ook zeer rendabel worden gemaakt. Klik hier voor meer informatie over zoekmachine en sociale media marketing.