fbpx

Magento geoptimaliseerde hosting

Magento geoptimaliseerde hosting

Magento is een (gratis) zeer geavanceerd systeem voor webwinkels. Magento is het snelst groeiende eCommerce systeem dat momenteel beschikbaar is.
Doordat Magento zeer omvangrijk en flexibel is, vereist het veel van het hostingplatform. Een standaard Magento shop lijkt vaak goed te draaien op een gewoon hostingpakket. Echter wanneer je shop groeit qua producten en er meer bezoekers tegelijk op de shop komen, kan de snelheid al snel oplopen tot enkele seconden.

Een langzame site is de grootste ergernis van webwinkel bezoekers. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het bounce percentage (aantal bezoekers dat al afhaakt op de 1e pagina) bij trage websites aanzienlijk hoger is als bij snelle websites. Ook het aantal bekeken pagina’s per bezoek, gemiddelde tijd op de site en nog veel belangrijker het conversie percentage ligt bij een snelle site veel hoger.

Wil je de snelhied van onze servers zelf testen? Neem dan een kijkje in ons portfolio en filter op “Magento”.

Naast goede hosting zijn er ook nog andere technieken toe te passen zoals Full Page Caching, Varnish, optimalisatie van de code en beperking van het aantal requests. CrossMotion kan met haar jarenlange ervaring op het gebied van Magento ontwikkeling een goed en op maat gemaakt advies doen voor het hosten en optimaliseren van je Magento website.

Vraag een vrijblijvend advies aan
Tevreden klanten 9.5/10 Magento modules 15+ Kopjes koffie 10.000+ Afgeronde projecten 200+ Uptime 99,9% Counting..