fbpx

E-commerce

CrossMotion = E-commerce

Wij zetten met veel passie je online winkel neer. Van concept tot realisatie denken we mee om tot een e-commerce oplossing te komen die je product eer aan doet. Of je nu één product hebt, of een catalogus van 50.000 producten. we maken een oplossing die zo intuatief mogelijk is en converteert.

Dit kan afhankelijk van je wensen met een volledig op maat gebouwd product, maar we zijn ook specialist op het gebied van Magento ontwikkeling. Zowel het ontwerpen van je Magento shop, als het bouwen van maatwerk modules kunnen we in-huis realiseren. Hierdoor kunnen we een maatwerk eindproduct opleveren tegen zeer scherpe tarieven.

Uiteraard stoppen we niet als de winkel open is. Zodra de eerste verkopen een feit zijn duiken we in Analytics om te kijken hoe we de conversie nog beter kunnen maken en middels SEO en SEA halen we nog meer bezoekers naar de winkel.

Benieuwd wat we voor je product of concept kunnen betekenen. We nodigen je graag uit voor een vrijbijvende brainstorm sessie. En kijk vooral ook in ons portfolio om ideeën op te doen.

We denken graag met je mee!

Magento
Magento is een zeer uitgebreid e-Commerce platform gebouwd met open source technologie. magento is het meest uitgebreide open source e-commerce systeem dat momenteel beschikbaar is. Door het ongeevenaarde scala aan moelijkheden is het wel een zwaar systeem, waardoor het niet op een gewoon hostingpakket kan draaien. CrossMotion heeft speciaal voor Magento webwinkels een hosting platform ontwikkeld waarop je shop altijd stabiel draait en snel reageert.

Tevreden klanten 9.5/10 Magento modules 15+ Kopjes koffie 10.000+ Afgeronde projecten 200+ Uptime 99,9% Counting..