fbpx

Maatwerk applicaties

Van een online dashboard waar je klanten hun gegevens kunnen beheren, tot een dating platform of urenregistratie systeem. Wij zijn je technische partner om je idee├źn te realiseren.

Bij CrossMotion houden we van een technische uitdaging. Inmiddels hebben we tal van online applicaties ontwikkeld voor uiteenlopende projecten zoals:

  • Community sites
  • Dating systemen
  • Verwerking / weergave van geografische informatie
  • Administratie / CRM pakketten
  • BIG data verwerking
  • Uren / tijd registratie

Omdat een dergelijk project nooit af is, gaan we ook voor de lange termijn. Dit vertaald zich in een uitgebreid voortraject waarin we alle wensen en eisen voor de applicatie opstellen. Eventueel kijken we ook mee met medewerkers om te zien hoe iedereen werkt en hoe we onze automatisering hier het beste op kunnen afstemmen.

Tijdens de ontwikkeling van een applicatie kan je als opdrachtgever altijd meekijken op onze staging (ontwikkel) omgeving en zo na elke sprint ook direct de resultaten bekijken en feedback geven. Wij vragen van onze opdrachtgevers een hoge mate van betrokkenheid, zodat tijdens de bouw, indien nodig, snel geschakeld kan worden en er zo nooit een gat ontstaat tussen jouw visie en de onze.

Ondanks dat we natuurlijk graag voor een langdurige samenwerking gaan, zorgen we er ook voor dat onze code netjes volgens de PSR standaarden is opgebouwd en gedocumenteerd. We binden je graag aan ons door onze expertise, niet door je afhankelijk te maken van slechte code.

Benieuwd wat we al gemaakt hebben? Neem een kijkje in ons portfolio en filter op “Maatwerk”. Of

Tevreden klanten 9.5/10 Magento modules 15+ Kopjes koffie 10.000+ Afgeronde projecten 200+ Uptime 99,9% Counting..