fbpx

Webdesign

Je bedrijf online

Je eigen responsive website, op maat voor jou ontworpen en gebouwd in WordPress of ons eigen CMS systeem. Voorzien van de nieuwste technieken en geoptimaliseerd voor vindbaarheid en conversie.

Elke onderneming heeft andere doelstellingen, en daarmee ook andere eisen aan een website. Wij helpen je graag bij het opstellen van een plan van eisen en het realiseren van je doelstellingen.

Alle websites die CrossMotion oplevert worden schaalbaar gebouwd waardoor ze later gemakkelijk uitgebreid kunnen worden met nieuwe functionaliteiten en extra pagina’s.

Eenvoud staat bij ons voorop. Dit zie je niet alleen terug in de eenvoudige en vanzelfsprekende werking van onze websites, maar ook in het beheer hiervan. CrossMotion bouwt zowel websites op het bekende CMS systeem WordPress, als op ons zelf ontwikkelde CMS systeem. Dit beheersysteem is ontwikkeld vanuit het What You See Is What You Get principe.  Dit betekent dat je . Je navigeert dus gewoon over je eigen website, en past eenvoudig aan wat je wilt. Zonder lastige menu’s en instellingen. Uiteraard moet je dan wel eerst even inloggen.

werkwijze
Elk project start met een idee. Tijdens een eerste gesprek zullen we dit idee gaan uitdenken en doelstellingen en randvoorwaarden formulieren. Naar aanleiding hiervan gaan we aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke  offerte te maken. Onze offertes zijn bij ons altijd modulair opgebouwd, wat inhoud dat je duidelijk kan zien wat je waarvoor betaald. Zo kan je ook besluiten om sommige onderdelen niet (direct) te laten uitvoeren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze diensten. Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Tevreden klanten 9.5/10 Magento modules 15+ Kopjes koffie 10.000+ Afgeronde projecten 200+ Uptime 99,9% Counting..