Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Over CrossMotion

Uw website is in veel gevallen het eerste contact dat u met uw klant heeft. Afhankelijk van in welk branche u actief bent is het soms zelfs het enige contact dat u hebt. Het is daarom van belang dat dit eerste contact soepel verloopt en de gewenste indruk achterlaat. CrossMotion ontwikkelt websites welke opvallen door zowel techniek als vormgeving.

Full service:

CrossMotion is een full service bureau. Dit houdt in dat we ons niet op een ding focussen. Zo kunt u bij ons voor zowel een mooi vormgegeven website terecht evenals een goed functionerend beheersysteem. Maar we kunnen u ook alle andere zaken rondom uw online en offline marketing uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie, sociale media, (digitale) mailings en traditioneel drukwerk. Dit houdt uiteraard niet in dat u op kwaliteit moet inleveren.

Alle producten van CrossMotion zijn maatwerk en worden intern ontwikkeld. Hierdoor blijven de lijntjes kort en heeft u altijd één aanspreekpunt.