Websites die werken

Uw website is tegenwoordig vaak het enige contact dat u met uw klant heeft. Wij zorgen ervoor dat u een verpletterende indruk achterlaat.
Lees verder

Magento geoptimaliseerde hosting

Als uw webwinkel meer dan 1 seconde laadtijd heeft haakt 50% van de bezoekers af. Wij nemen u deze zorg uit handen.
Lees verder

Uw bedrijf online

Responsive webdesign

Elke onderneming heeft andere doelstellingen, en daarmee ook andere eisen aan een website. Wij helpen u graag bij het opstellen van een plan van eisen en het realiseren van uw doelstellingen.

Zo kunt u ervoor kiezen om in eerste instantie enkel een visitekaartje met wat algemene informatie over uw bedrijf online te zetten, en dit eventueel later uit te breiden naar een uitgebreide site, een webwinkel of zelfs een gehele community. Alle websites die CrossMotion oplevert worden schaalbaar gebouwd waardoor ze later gemakkelijk uitgebreid kunnen worden met nieuwe functionaliteiten en extra pagina’s.

Eenvoud staat bij ons voorop. Dit ziet u niet alleen terug in de eenvoudige en vanzelfsprekende werking van onze websites, maar ook in het beheer hiervan. CrossMotion heeft zelf een beheersysteem ontwikkeld welke werkt vanuit de website zoals deze ook door uw klanten wordt bekeken. U navigeert dus gewoon over uw eigen website, en past eenvoudig aan wat u wilt. Zonder lastige menu's en instellingen. Uiteraard moet u wel eerst even inloggen.

Bent u nieuwschierig geworden naar onze diensten. Neem dan graag contact met ons op voor een vrijblijvend introductiegesprek en een presentatie van ons CMS systeem.


werkwijze
Elk project start met een idee. Tijdens een eerste inventariserend gesprek zullen we dit idee gaan uitdenken en doelstellingen en randvoorwaarden formulieren. Naar aanleiding hiervan gaan we aan de slag om een zo gedetaileerd mogelijke maatwerk offerte te maken. Onze offertes zijn altijd modulair opgebouwd, wat inhoud dat u duidelijk kunt zien wat u waarvoor betaald. Zo kunt u ook besluiten om sommige onderdelen niet (direct) te laten uitvoeren.

Techniek
Door onze jarelangen ervaring op het geboed van webdesign en e-commerce ontwikkeling hebben we een hoop modules reeds ontwikkeld. Hierdoor kunnen we veel standaard functionaliteiten vrij snel implementeren en dus ook snel schakelen. Hiernaast hebben we ook veel ervaring met verschillende Open Source systemen zoals Wordpress, Magento, Open Cart en dergelijke. We hangen niet aan één systeem waardoor we altijd de beste oplossing kunnen adviseren voor elk project.